Summer saled 夏セールされた

After a coffee and catching up-talk with Marie today in town, I was going to meet Tomo at the library. I just so happened to pass by Monki, realising that they have started their summer sale already. There were so many nice things for 50 and 75% off. I came out with a pullover and walked right into Weekday to buy a t-shirt… Not good not good… I only spent 20 euros all in all though, not that bad!

最近のうわさ話を聞くため町でMarieとコーヒーを飲んた後彼氏と図書館で出会う予定だった。が、Monkiという洋服屋を通って夏セールがもう始まったってことを気づいて、すい入ってしまった。50と75パーセントオフのいいものがいっぱいあって、セーターを買って、店を出て、すぐそばのWeekdayという店に入ってTシャツを買った。あぶない。まあ、すべては20ユーロしかしなかったから、そんな悪くない!

2 thoughts on “Summer saled 夏セールされた

  1. Haha! Jag gick in på Monki som du sa och det enda som föll mig i smaken var en svart cardigan med vita prickar, men så köpte jag den inte för att jag försökte hålla mig. Istället traskade jag raka vägen över till Weekday och köpte en vit topp med ljusblåa ränder, ganska lik min gråa Filippa K med gula ränder. Självkaraktär?!

  2. Haha! Ja, jag hittade en annan tshirt jag ville ha på Weekday också men nån stans måste man sätta gränser! Jobbigt jobbigt… =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s